Escape World opent haar deuren in Utrecht!

september 26, 2024 | Interviews,Nieuws | Karin Goumans

Op een steenworp afstand van de Bijenkorf kunnen escaperoomliefhebbers uit Utrecht en omstreken hun hart ophalen. In oktober opent Escape World hier haar vijfde locatie. Escape World is al jaren bezig om geweldige escape-ervaringen te creëren met inmiddels 18 kamers in Amsterdam, Hoofddorp, Tilburg en Zandvoort. Daar wordt deze nieuwste locatie in het hart van Utrecht aan toegevoegd met twee gloednieuwe escaperooms: The Vanishing Act en The Midnight Express. Hiermee komt het aantal escaperooms van Escape World op 20 en zijn ze nog steeds de grootste escaperoomaanbieder van Nederland.

Langgekoesterde wens gaat in vervulling

Het team van Escape World reageert vol trots: “Na jarenlang zoeken is een langgekoesterde wens in vervulling gegaan. We gaan naar Utrecht! We zijn sinds begin dit jaar aan het bouwen en zijn super blij met de plek (loopafstand van uitgaansmogelijkheden, naast parkeergarage) maar vooral ook heel trots op de kamers die bijna klaar zijn. Tijdens de warme zomerdagen waren we extra blij met onze heerlijke airco die het bouwen een stuk plezieriger maakte. Met oog voor detail en veel dank aan onze kunstenaars, timmerlieden en game designers wordt er echt iets moois neergezet!”

Na de opening in oktober wordt er hard doorgewerkt aan twee battlerooms waarin teams de strijd met elkaar aan kunnen gaan. In totaal zal de vestiging in Utrecht ruimte bieden aan groepen van 2 tot 24 spelers.

“Met onze nieuwe vestiging willen we bijdragen aan het plezier dat mensen beleven aan escape rooms. Niet alleen het puzzelplezier, maar ook de beleving en de gastvrijheid staan centraal. Wij verheugen ons er op jullie een geweldige tijd te laten beleven!”

Kamers nu al te boeken

De nieuwe kamers kunnen nu al online geboekt worden. Ook kan je je aanmelden voor de “Escape World Exclusief” nieuwsbrief. Voor de trouwe lezers volgt binnenkort een leuke verrassing i.v.m. de opening als je voor 3 oktober inschrijft.

The Vanishing Act

Een van de nieuwste escaperooms van Escape World in Utrecht, Vanishing Act. Betreed Le Théatre de Miracles, waar de legendarische illusionist Cornelius Conrad ooit zijn publiek in vervoering bracht, totdat hij tijdens zijn laatste optreden op mysterieuze wijze verdween. Na jaren van stilte opent het theater opnieuw zijn deuren voor jou en je team om de wereld van magie binnen te treden. Dwaal door de schaduwrijke gangen waar elk stoffig rekwisiet een verhaal van de grote meester kan onthullen. Voer verbluffende trucs uit en ontdek de kunsten die Conrad beroemd maakten. Maar wees op je hoede, als jullie de show niet op tijd voltooien, zou dit weleens jullie laatste voorstelling kunnen zijn, met een onafwendbare Vanishing Act als sluitstuk.

The Midnight Express

De tweede escaperoom op de nieuwe locatie in Utrecht is Midnight Express. Stap aan boord van deze luxueuze trein voor haar eerste, onvergetelijke reis van Utrecht naar Constantinopel. Terwijl de trein door de donkere nacht raast, word je omgeven door weelderige rijtuigen en geheimzinnige medepassagiers, elk met hun eigen geheimen diep onder de oppervlakte. Wat begint als een ogenschijnlijk gewone reis, ontvouwt zich al snel tot een labyrint van raadsels en samenzweringen. Terwijl jullie steeds dieper in het mysterie duiken, tikt de tijd onverbiddelijk weg en komt het eindstation steeds dichterbij. Lukt het jullie de waarheid te onthullen voordat de Midnight Express haar eindbestemming bereikt?

We wensen Escape World in Utrecht ontzettend veel succes en plezier met de laatste voorbereidingen en hun spannende opening in oktober. We kunnen niet wachten om hun twee nieuwste belevingen te ontdekken. Het belooft weer een indrukwekkende toevoeging te worden aan hun veelzijdige aanbod!

Karin Goumans
Karin Goumans
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Ik heb meer dan 50 escaperooms gespeeld en speelde mijn eerste in 2015. Kan er geen genoeg van krijgen. Ik hou vooral van samenwerkpuzzels. Uitdagingen pak ik met beide handen aan en ben een echte doorzetter. Ik ben erg creatief en hou van schilderen.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest