EscapeBox® Middelburg

Podium 19, 4337 WV, Middelburg

Provincie Zeeland | Regio Middelburg

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
EscapeBox® Middelburg

Podium 19, 4337 WV, Middelburg

Beschikbare escape rooms bij EscapeBox® Middelburg

Escape room EscapeBox®

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 16 spelers
Open sinds: augustus 2024
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Escape Box

Er zijn 12 verschillende boxen, met ieder zo’n 5 verschillende puzzels. De 12 boxen zijn verdeeld over 4 aparte banen (blauw, geel, rood en groen). Ieder baan heeft 3 boxen. Het doel is om binnen 60 minuten alle 3 de boxen van je baan open te krijgen door de verschillende puzzels op te lossen. Daarna moet je een kluis openen met behulp van een cijfercode die je in de 3 boxen hebt gevonden. Tenslotte druk je op een stopknop en zie je welke tijd je hebt gescoord en welke beloning je hebt verdiend.
Als je van competitie houdt, dan kan je ook de uitdaging aangaan tegen andere teams. Ieder team speelt dan een eigen baan. Wie het eerste de boxen en de kluis open heeft, die heeft gewonnen.

Informatie over EscapeBox® Middelburg

EscapeBox® is een puzzelspel, vergelijkbaar met een mini escape room maar dan zonder dat je wordt opgesloten. In groepen van 3 of 4 spelers probeer je om binnen een bepaalde tijd de verschillende boxen te openen. Samen speur je naar aanwijzingen om de puzzels op te lossen en de boxen te kraken. Het spel is een mooie aanvulling op de populaire escaperooms in Nederland.

Locatie
EscapeBox Middelburg bevindt zich in Podium19, een groot entertainment center, vernoemd naar het gelijknamige adres op het vrije-tijdspark ZEP in Middelburg. De locatie biedt letterlijk een podium voor diverse spelactiviteiten zoals bowling (8 HyperBowling banen), minigolf (18 GlowGolf banen), 27 Prison Island cellen (waarvan 9 nieuwe games), tafelvoetbal, poolbiljart en pingpongtafels. Podium 19 heeft gezellige zitjes, waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Daarnaast zijn er verschillende ruimtes beschikbaar voor zakelijke bijeenkomsten.

Prijzen
€12,50 per persoon/ per baan van 3 boxen/ per 60 minuten.

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest