Speel een escaperoom voor het goede doel bij Doctor Watsons

september 9, 2024 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Op woensdag 18 december 2024 organiseert Doctor Watsons een bijzondere escaperoom-dag ten behoeve van de Excelsior Foundation. Tijdens deze speciale dag gaat de volledige opbrengst naar het naschoolse educatieve programma “Excelsior Playing for Success.” Dit initiatief is erop gericht om jongeren, zowel uit het regulier als speciaal onderwijs, een boost te geven in hun sociaal-emotionele ontwikkeling. Timo, de eigenaar van Doctor Watsons, deed dit in 2023 ook al voor de Sunday Foundation.

Door een van de twee escaperooms (L’Architecte of La Résidence) op 18 december te boeken, draag je direct bij aan de missie van de Excelsior Foundation en help je jongeren in hun persoonlijke groei. Het is ons niet duidelijk of alle boekingen op die dag gedoneerd zullen worden, maar los daarvan, kunnen we het initiatief natuurlijk alleen maar aanmoedigen.

Excelsior Foundation bekroond met prestigieuze prijs

Tijdens de jaarlijkse Eredivisie Awards vorige week werd de Excelsior Foundation bekroond met de prestigieuze “Voetbal Geeft Prijs”-prijs. Met het initiatief Voetbal Extra won de foundation de hoofdprijs en mocht het een bedrag van 50.000 euro in ontvangst nemen.

Binnenkort, op 1 oktober is de Dag van de Escaperoom, veel escaperooms hebben dan ook veel aanbiedingen en kortingen. Met de omslag van het weer, gaan we langzaamaan ook weer meer escapen, zet 18 september en 1 oktober dus in je agenda.

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest